CLUB 4 LABE PREMIUM „CONTROLUL GREUTĂȚII”. Hrana USCATA COMPLETA PENTRU CAINI ADULTI DE RASE MEDII SI MARI, STERILIZATE SAU TINZAND SĂ FIE SUPRAGREUTATE. CONȚINUT MARE DE TURCIA
COMPUS: : curcan deshidratat 18%, orez, porumb, orz, ovăz integral, pui deshidratat 6%, proteină animală hidrolizată, grăsime de pasăre (cu adaos de tocoferoli), fibre de sfeclă, minerale, semințe de in 0,65%, ulei de somon 0,5%, banane, banane, bere * 0,23%, roșii* 0,2%, păducel* 0,065%, ghimbir* 0,01%.
ADITIVI (la 1 kg de furaj): Vitamina A (3a672a): 18.750 UI; Vitamina D3 (3a671): 1000 UI; Vitamina E (3a700): 625 mg, Vitamina K3 (3a710): 15,63 mg, Vitamina B1 (3a821): 2,16 mg, Vitamina B2 (riboflavina): 6,58 mg, Pantotenat de calciu D (3a841): 16,25 mg, niacina ( 3a314): 20,78 mg, Vitamina B6 (3a831): 2,78 mg, acid folic (3a316): 0,42 mg, Vitamina B12 (cianocobalamina): 0,28 mg, biotină (3a880): 0,18 mg, taurină (3a370): 1 mg, colină clorură (3a890) 60%: 2,3 g, zinc (3b604): 101,3 mg, cupru (3b405): 10,85 mg, seleniu (3b801): 0,077 mg, DL-metionină (3c301): 800 mg, clorhidrat de L910carnină : 200 mg, antioxidanți, conservanți permisi în UE. *Ingrediente naturale, uscate.
VALOAREA NUTRIȚIONALĂ (componente analitice) a furajului: proteină brută 23%, grăsime brută 9%, vehicule brute 6%, fibre brute 4%, calciu 0,95%, fosfor 0,8%, 0,2%, magneziu 0,1%, 91TP3-3T umiditate, umiditate mega-6 gras acizi 2.601%. 72% proteine furajere – origine animală.
Valoarea energetică (conținutul caloric) la 100 g de furaj: 1.425,39 kJ (340,68 kcal).
A se păstra într-un loc întunecat, într-un ambalaj închis, la o temperatură de la +5 ºС până la +25 ºС și o umiditate relativă de cel mult 75%. Alimentele trebuie introduse în alimentație treptat (cel puțin în primele 5 zile). Oferiți animalului dvs. acces constant la apă de băut curată și proaspătă. Standardele individuale de hrănire pot varia în funcție de vârsta, rasa, nivelul de activitate și condițiile de viață ale animalului. Pe ambalaj sunt indicate data de producție, data „cel mai bine înainte”, numărul lotului și numărul de înregistrare.