Compus: 68 bucăți de carne și produse de origine animală % (inclusiv 24 de pui %, 15 inimă de vită % și altele), pește și produse din pește (9 bucăți de păstrăv %), extracte de proteine vegetale, cereale, uleiuri și grăsimi (inclusiv ulei de somon, ulei de borage), minerale, produse din plante (inclusiv merișor 0,05 %, gălbenele (sursă de luteină) 0,01 %, rădăcină de brusture, rădăcină de marshmallow, flori de mușețel 0,01 %, urzică 0,01 %, cimbru 0,01 1TP30 , beta 1.3 /1,6 glucani 0,01 %.
Valoarea nutrițională (analiza) a furajelor: proteină brută – 11 %, grăsime brută – 5 %, cenușă brută – 1,8 %, fibre brute – 0,3 %, umiditate – 77 %, calciu – 0,2 %, fosfor – 0,18 1TP30.0.0 magneziu – TP30.0. La 1 kg de furaj: acizi grași omega-3 – 0,71 g, acizi grași omega-6 – 2,22 g 70 proteine furajere % – origine animală și pește.
Aditivi: Suplimente nutritive la 1 kg de furaj, mg/kg: vitamina D3 (3a671): 150 UI, vitamina E (3a700): 100, vitamina C (3a312): 40, D-pantotenat de calciu (3a841): 2,1, vitamina B1 ( 3a821): 1,79, acid folic (3a316): 0,49, vitamina B6 (3a831): 0,28, biotină (3a880): 0,04, taurină (3a370): 506,02, DL-metionină, acelea. pur (3c301): 600, zinc (3b604): 2,1, mangan (3b503): 1,56, iod (3b201): 0,32, seleniu (3b801): 0,1 μg.
Valoarea energetică (conținutul caloric) la 100 g de furaj: 430,66 kJ (102,93 kcal).
Data maximă înainte: 24 de luni de la data producției.
Conditii de pastrare: depozitați într-un loc uscat și răcoros la temperaturi de la +6 ºС până la +30 ºС. Păstrați alimentele deschise în frigider pentru cel mult 48 de ore. Porțiunea de alimentare trebuie să fie la temperatura camerei. Introduceți alimentele în alimentație treptat (cel puțin în primele 5 zile).
Aportul zilnic de hrănire recomandat:
Greutatea animalului, kg | Cantitatea de furaj, saci |
---|---|
3 | 2+½ |
4 | 3 |
5 | 3+½ |
6 | 4 |
Oferă animalului tău acces constant la apă proaspătă de băut. Standardele individuale de hrănire pot varia în funcție de vârsta animalului, rasa, nivelul de activitate și habitatul.