Compus: 83 % carne și produse de origine animală în bucăți (inclusiv 34 % pui, 14 % inimă de vită și altele); 16 % file de curcan, cereale, produse vegetale (inclusiv celuloză, pulpă de sfeclă, merișoare 0,03 %, extract de merișor 0,005 %, gălbenele (sursă de luteină) 0,01 %, rădăcină de brusture, rădăcină de marshmallow, rădăcină de urzică TP30110, TP30101 , cimbru 0,01 %), minerale, uleiuri și grăsimi (ulei de somon, ulei de borage), zaharuri, MOS (mananoligozaharide prebiotice) 0,01 %, beta 1,3/1, 6 glucani 0,01 %.
Valoarea nutrițională (analiza) a furajelor: proteină brută – 9,5 %, grăsime brută – 2,8 %, cenușă brută – 1,5 %, fibre brute – 0,85 %, umiditate – 81 %, calciu – 0,2 %, fosfor – 0,17,01 TP3T, magneziu – 0,17,0 1 TP3T La 1 kg de furaj: acizi grași omega-3 – 0,6 g, acizi grași omega-6 – 3 g 97 % proteine furajere – de origine animală.
Aditivi: Suplimente nutritive la 1 kg de furaj, mg/kg: vitamina D3 (3a671): 105 UI, vitamina E (3a700): 70, vitamina C (3a312): 28, vitamina B5 (D-pantotenat de calciu 3a841): 1,47, vitamina B1 (3a821): 1,25, acid folic (3a316): 0,35, vitamina B6 (3a831): 0,2, biotină (3a880): 0,02, L-carnitină (3a910): 40, taurină (3a370): 354,22, DL-me, ionină tehnologie. pur (3c301): 600, zinc (3b604): 1,26, mangan (3b503): 0,94, iod (3b201): 0,19, seleniu (3b801): 0,06 μg.
Valoarea energetică (conținutul caloric) la 100 g de furaj: 340,16 kJ (81,3 kcal).
Data maximă înainte: 24 de luni de la data producției. Conditii de pastrare: depozitați într-un loc uscat și răcoros la temperaturi de la +6 ºС până la +30 ºС. Păstrați alimentele deschise în frigider pentru cel mult 48 de ore. Porțiunea de alimentare trebuie să fie la temperatura camerei. Introduceți alimentele în alimentație treptat (cel puțin în primele 5 zile).
Aportul zilnic de hrănire recomandat:
Greutatea animalului, kg | Cantitatea de furaj, saci |
---|---|
3 | 1+½ — 2+½ |
4 | 2 — 2+½ |
5-6 | 2+½ — 3+½ |
Oferă animalului tău acces constant la apă proaspătă de băut. Standardele individuale de hrănire pot varia în funcție de vârsta animalului, rasa, nivelul de activitate și habitatul.